Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Adamo kecskerutafü ---

A kecskerutafű növeli a sejtek inzulinérzékenységét – így csökkenti a vércukorszintet –, antibakteriális hatású, serkenti a hasnyálmirigy működését, a szoptatás időszakában tejszaporítóként működik közre, emésztési zavarok esetében a mellékvesekéreg működésének fokozása által fejt ki pozitív hatást.

Ismert mellékhatása nincs.

Teaként fogyasztandó.

Kiszerelés: 50 g

290 Ft‎ áfával

A kecskerutafű számos jótékony hatásáról ismert, többek között növeli a sejtek inzulinérzékenységét – így csökkenti a vércukorszintet –, antibakteriális hatású, serkenti a hasnyálmirigy működését, a szoptatás időszakában tejszaporítóként működik közre, emésztési zavarok esetében a mellékvesekéreg működésének fokozása által fejt ki pozitív hatást.

A kecskerutafűből készített tea hatékony a 2-es típusú cukorbetegség kezelésében, révén csökkenti a vércukorszintet. Tudományos kutatások eredményei igazolták, hogy a kecskerutafű tartalmaz egy bizonyos galegin nevű kémiai anyagot, amely nagy hasonlóságot mutat egy, a cukorbetegség kezelésében eredményesen alkalmazott, laboratóriumi körülmények között kifejlesztett hatóanyagra, a guanidine-re, amely többek között a diabétesz kezelésben használt gyógyszer, a metformin nevű alkotóeleme. A kecskerutafű hatásmechanizmusa nem pontosan ismert, de tudományos vizsgálatok alapján arra lehet következtetni, hogy a sejtek inzulinérzékenységének növelése által képes a vércukorszintet csökkenteni.

Fontos: a gyógynövénynek nincs ismert mellékhatása, biztonságosan fogyasztható.

Felhasználás: a gyógynövényt leforrázva teát készítünk, és azt kihűlés után fogyasztjuk.

Napi adag: napi 2-4 csészével fogyasztható, lehetőség szerint időben egyenletesen elosztva, étkezés előtt.   

Kiszerelés: 50 g

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék