Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Vivega csökk. nátriumtart. sókeverék

Kiszerelés: 250 g
A V I V E G A szabadalmazott, az OÉTI által törzskönyvezett és engedélyezett új magyar egészségvédõ fûszer só.
Alkalmazható asztali sóként és fõzõ sóként.
Felhasználása javasolt mindenkin...

4 590 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 250 g
A V I V E G A szabadalmazott, az OÉTI által törzskönyvezett és engedélyezett új magyar egészségvédõ fûszer só.
Alkalmazható asztali sóként és fõzõ sóként.
Felhasználása javasolt mindenkinek az egészség fenntartására és a fogyókúrás étrend kiegészítésére. Magas vérnyomás esetén étrendi felvételre, a megfelelõ gyógyszeres kezelés mellett, a vérnyomás csökkentésére.
A V I V E G A csökkentett konyhasótartalmú készítmény, nátriumtartalma 17%.
A készítményben a konyhasót kálium-, magnéziumvegyületek, zöldségek és fûszerek pótolják. Közel egyenlõ mennyiségben tartalmaz káliumot és nátriumot, amely a két elem esetében a kívánatos biológiai arány, a néptáplálkozásunkban helytelenül kialakult 1:3 és 1:4 aránnyal szemben.
A nátrium káliummal együtt adva nem emeli a vérnyomást. A kálium adagolása hipertóniás (magas vérnyomásban szenvedõ) betegeken csökkenti az agyi események vagy más érszövõdmények kialakulását.
Magnéziumtartalma alkalmas a stresszhatások és szívritmuszavarok kivédésére. A magnézium trombózis ellenes, a vérzsírokra gyakorolt kedvezõ hatásánál fogva véd az érelmeszesedés, atherosclerosis ellen, csakúgy, mint a V I V E G A kilenc növényi komponense, valamint C-vitamin-tartalma. Az emésztési folyamatok elõsegítésével és az antioxidáns hatása miatt a koronária-szívbetegségek egyik veszélyeztetõ tényezõjének, az érelmeszesedésnek csökkenését eredményezi.
A csökkentett nátriumtartalmú sókeverék leveszi a szívrõl a magas konyhasóbevitel által okozott terhet, kálium-, magnézium- és antioxidáns-tartalma miatt védi is a szívet. A kedvezõ élettani hatás emiatt hatványozódik, ezért a V I V E G A szívritmuszavar-ellenes és szívinfarktus-ellenes hatású.
A betegek a V I V E G A étrendi felhasználása elõtt konzultáljanak kezelõorvosukkal, mert a készítmény káliumvisszatartó gyógyszerek szedése esetén nem javasolt.
Az új sókeverékkel készült ételek nemcsak nagyon egészségesek, hanem nagyon ízletesek is, jelentõsen javítva a nátriumszegény diétára szoruló betegek és a fogyókúrázók életminõségét. Étrendi felhasználása során javul a közérzet, a teljesítõképesség és a stressztûrõ képesség. Az egészségvédõ fûszersó felhasználása és ízhatása megegyezik a konyhasóéval.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék