Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Bio-króm tabletta 30 db

Kiszerelés: 30 db
Segíti fogyókúráját
Önnek nagyobb esélye lesz megtartani ideális testsúlyát szükségtelen gyötrõ diéta nélkül is króm étrend-kiegészítõ segítségével. A szervezetnek m...

2 890 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 30 db
Segíti fogyókúráját
Önnek nagyobb esélye lesz megtartani ideális testsúlyát szükségtelen gyötrõ diéta nélkül is króm étrend-kiegészítõ segítségével. A szervezetnek megvan a saját szabályozó mechanizmusa, ami megfelelõ feltételek mellett képes arra, hogy egyensúlyban tartsa testsúlyunkat. Jelen tudományos kutatások azt mutatják, hogy a króm, mint nyomelem, fontos szerepet játszik a testsúly-szabályozási folyamatokban. Ezen eredmények alapján úgy tûnik, hogy a táplálék alacsony krómtartalma testsúlynövelõ faktor.

Hozzájárul a vércukor egyensúlyban tartásához
Számos tudományos vizsgálat szerint a krómhiány negatívan befolyásolja a szervezet vércukor-szabályozó képességét. Alacsony krómszint miatt sok embernek alakul ki spontán, ok nélküli éhségérzete közvetlenül egy kiadós étkezés után. A hirtelen vércukoresés hatásának könyvelhetõ el ez az evési kényszer, amikor táplálékra valójában nincs is szükségünk. Amikor a glükóztolerancia faktorral (GTF) rendelkezõ krómot pótoljuk, szervezetünk könnyebben tudja szabályozni a vércukorszintet. Másképpen: a króm az étkezések közötti idõszakban elnyomja a „vágyódást” az édesség, a csokoládé fogyasztása és a nassolás iránt.

Néhány embernél az alacsony vércukorszint nem okoz különösebb problémát. Figyelemre méltó azonban azok száma, akiknél az alacsony vércukorszint komoly tüneteket produkál.
Néhány ismertebb tünet:
- fejfájás
- álmatlanság
- fáradtság
- ingerlékenység, hangulatváltozás
- remegés, reszketés
- szédülés
Ezek a tünetek tipikusan néhány órával étkezés után jelentkeznek és szintén éhségérzethez, ingerlékenységhez és szívdobogás-érzéshez vezetnek. Néhányan izzadni kezdenek és hányingert éreznek. Ez a diszkomfortérzés általában rövid idõn belül megszûnik, amint valami édességet, pl. egy szelet csokoládét esznek, ami azonban hosszú távon testsúlyuk növekedéséhez, hízáshoz vezet.

A szerves krómnak jobb a hatása
A krómnak két formája létezik: szerves és szervetlen. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a szerves króm sokkal magasabb biológiai hatással rendelkezik, mint a szervetlen króm. Az emberi testben a szervetlen króm csak alacsony százalékban képes felszívódni. Ennek a bizonyított biológiai ténynek ellenére az étrend-kiegészítõk meglehetõsen nagy száma szervetlen krómot tartalmaz. A Bio-Króm étrend-kiegészítõ cukortoleráló faktorral (GTF) rendelkezõ szerves krómot tartalmaz. A termék folyamatos fejlesztés alatt áll, amit a táplálkozástudomány vezetõi irányítanak.

Napi ajánlott mennyiség: 2 tabletta
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék