Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Akciós termékek

Akciós termékek

Krómkarnitin tabletta 30 db

Kiszerelés: 30 db
A hatóanyagok együttesen, egymást jól kiegészítve, részt vesznek a fehérje-, zsír- és a szénhidrát anyagcserében. Jelentős szerepet játszanak a testtömeg szabályozásában, a szervezet energiaellát&aacu...

2 690 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 30 db
A hatóanyagok együttesen, egymást jól kiegészítve, részt vesznek a fehérje-, zsír- és a szénhidrát anyagcserében. Jelentős szerepet játszanak a testtömeg szabályozásában, a szervezet energiaellátásában, a szív és érrendszer egészséges működésében. Elősegítik a testzsír energiává alakítását. Növelik a szervezet teherbíró- és állóképességét. A szervezet ellenálló képességének növelésével lassítják az öregedési folyamatokat.
Javasolt: a testtömeg szabályozás elősegítésére, a szervezet ellenálló- és teherbíró képességének fokozására. Fogyókúrás alkalmazás esetén célszerű egyúttal csökkenteni az energia bevitelt és a táplálkozásnál törekedni a magas rosttartalmú ételek illetve étrend kiegészítők fogyasztására. (Korpatabletta, Almarost tabletta stb.)
A termék hatóanyagai:
Króm, krómmal dúsított élesztő formájában. Az élesztőhöz szerves kötésben kapcsolódik a króm, amely így nagyon jól hasznosul a szervezetben.

Egy tabletta 50 mg. krómot tartalmaz.
L-Carnitine, (továbbiakban: karnitin), karnitintartarát formájában
Egy tabletta 125 mg. karnitint tartalmaz.
Napi adagja:
1 tabletta a reggeli étkezés után, vagy 2x1 tabletta a reggeli és a déli étkezés után. (egy tabletta hatóanyagai: 50 mg. króm; 125 mg. karnitin)
Mellékhatás: Nem ismeretes.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék