Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Turbo diéta fogyókúrás italpor csokoládé

Kiszerelés: 525 g
Turbó-diéta fogyókúrás italpor csokoládé 525g

Hogy hogyan lehetséges ez?

A diéta lényege, hogy a szervezet ...

7 790 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 525 g
Turbó-diéta fogyókúrás italpor csokoládé 525g

Hogy hogyan lehetséges ez?

A diéta lényege, hogy a szervezet a kúra alatt minden tápanyagot hasznosít, vagyis eléget, ezáltal nincs zsírlerakódás. Mivel a két hét alatt szervezetének elég ideje van hozzászokni egy újfajta táplálkozási rendszerhez, a diéta végén nem fogja visszahízni a leadott kilókat, így elkerülhetõ a jojó-effektus. Az újfajta táplálkozási rendszer lényege pedig a jó minõségû fehérjék bevitele, mely elengedhetetlen az izomépítéshez, a szervezet megfelelõ mûködéséhez, az anyagcsere-folyamatok problémamentes mûködéséhez.

A Turbó-diéta® betartása a Turbo diéta fehérje turmixporból készült fogyókúrás itallal nagyon egyszerû. A turmix megszünteti az éhségérzetet, energiát ad. A Turbó-diéta a többi fogyókúrával ellentétben nem okoz rosszkedvet, levertséget, evéskényszert, a zsír pedig napról napra olvad majd le. Így naponta akár 300-600 gramm tiszta zsírtól is megszabadulhat, az eredmény pedig látványos, centiméterekben is mérhetõ lesz!

A klasszikus Turbó-diéta
A klasszikus Turbó-diéta két hétig tart. Az elsõ napon végzett béltisztítás után csak a testmagasság alapján kiszámított mennyiségû Turbó-diéta fehérjeturmix fogyasztása engedélyezett. E mellé lehetõleg otthon készített zöldségleves lúgosító hatású levét és antioxidáns vitaminokat kell fogyasztani. Különösen fontos, hogy a kúra alatt megfelelõ mennyiségû folyadékot igyon!
A Turbó-diéta során a szervezet számára a Turbó-diéta fehérjeturmix biztosítja a mennyiségi és minõségi fehérjebevitelt, a kúra során nem vonunk el proteint az izomzattól. A vércukorszint nem ingadozik, az inzulinszint beáll, és agyunk nem fog rendszeres éhségriadóval zargatni bennünket! Az alacsony energiabevitel ellenére minõségi fehérjéhez jut a szervezet, így a kéthetes kúra átprogramozza és optimalizálja a szervezet anyagcseréjét, és komoly mennyiségû (300-600 gr) testzsír ég el naponta.
A diéta elõnye, hogy alkalmazásával a test nem szárad ki, nem épül le az izomzat, és a diéta során bevitt táplálék-kiegészítõk a szabadgyökök káros hatásaitól is védenek.


A Turbó-diéta fehérjeturmix magas fehérjetartalma biztosítja, hogy a pajzsmirigy által termelt nagy mennyiségû T4 hormon magas szinten tartsa a zsírégetést. A pajzsmirigy mûködésének hatására szervezetünk a lerakódott zsírtartalékot fogja elégetni a szükséges energia felszabadításához, ugyanakkor a magas hormontermelés a szabadgyökök káros hatásait is gátolja.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék