Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Turbo diéta fogyókúrás italpor vanilia

Kiszerelés: 525 g
TURBO DIÉTA FOGYÓKÚRÁS ITALPOR VANÍLIA

Tudományosan bizonyított, hogy a koplalással történő fogyás, illetve...

7 790 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 525 g
TURBO DIÉTA FOGYÓKÚRÁS ITALPOR VANÍLIA

Tudományosan bizonyított, hogy a koplalással történő fogyás, illetve a drasztikus energiamegvonásos diéták, fogyókúrák nem vezetnek eredményre, mivel ezek magas izomfehérje vesztéshez és a diéta befejezése után visszahízáshoz vezetnek. Ezt a jelenséget nevezzük a sokat emlegetett jo-jó effektusnak. A Dr. Markert Turbo-diéta elengedhetetlen eszköze a Turbo Slim.

A Turbo Slim testtömeg csökkentés céljára előállított, étkezést helyettesítő, csökkentett energiatartalmú fehérje-enzim készítmény, értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. A módszer lényege az, hogy a diéta során a Turbo Slim-el biztosítjuk a szervezetnek a megfelelő minőségű és mennyiségű fehérje-ellátását, ezáltal nem von el a szervezet proteint az izomzattól. A módszer kidolgozása 1998-ban, Dr. Markert német orvos, fogyókúra szakértő nevéhez fűződik, amelyet hatása alapján találóan Turbó-diétának nevezett el. Az extrém módon egyoldalú diéták rövid távon ugyan súlycsökkenéshez vezetnek, de hosszabb távon tápanyaghiányhoz is. A legújabb tudományos tapasztalatok viszont azt igazolják, hogy a sikeres fogyás titka a pajzsmirigy optimális szinten való működtetése a diéta alatt.

A Turbo Slim léböjtkúra-szerűen alkalmazható, mind a három főétkezés kiváltható vele anélkül, hogy izomfogyást eredményezne, viszont komoly mértékben csökken a testzsír naponta (300-600gr)! Alacsony energiatartalom mellett minőségi fehérjét juttat a szervezetbe, így kéthetes alkalmazása során átprogramozza a szervezet anyagcseréjét, optimalizálja a vércukorszintet, stabilizálja az inzulinszintet. Ennek köszönhetően nem gyötrik a fogyókúrázót állandó éhségrohamok. A Turbo Slim fehérjeenzim készítményt 1,5%-os tejjel elkeverve (tej érzékenyek vízzel és 20-30%-al több fehérjeenzimporral elkeverve) fogyaszthatják, a weboldalon a "Turbo-diéta" menü pont alatt leírtak szerint. A Dr. Markert által kifejlesztett Turbó-diéta az egészséges, ésszerű étrend minden feltételét teljesíti a testsúly és testzsír csökkentésénél. Kiszerelés: 525 g

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék