Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Rédei bio tészta barna szélesmetélt

Kiszerelés: 250 g

Kiszerelés:500g

Kiváló magyar élelmiszer

Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

A különböző fajtájú és ízesítés...

290 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 250 g

Kiszerelés:500g

Kiváló magyar élelmiszer

Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

A különböző fajtájú és ízesítésű  Rédei biotészták alapanyagául kiváló minőségű ökológiai gazdálkodásból származó tönkölybúza szolgál.

A tönkölybúzát már az ősember is ismerte. A közönséges búzához képest nagyobb fehérjetartalommal és rendkívül kedvező aminosavtartalommal rendelkezik. Magas az ásványianyag tartalma (vas, magnézium, kobalt) valamint vitaminokban (A, B, E) is igen gazdag. Az idegrendszerre is jótékony hatással van, mert erősíti az úgynevezett mielinhüvelyeket és ezáltal kevésbé lesz ideges, aki ezt fogyasztja. 150 g tönkölybúza fedezi egy ember napi aminosav, ásványianyag és vitamin szükségletét. Alig van az emberi szervezetnek olyan része, amelyre a tönkölybúza ne lenne jó hatással.

Az eddig leírtakból kitűnik, hogy a tönkölylisztből készült tésztának kimagasló az élettani hatása. Ezeket a jó tulajdonságokat egyesítik a bio gyártás előnyeivel. Ez a tészta nem csak kiváló alapanyagból készül, hanem még teljesen vegyszermentesen is. Nem tartalmaz permetszer maradványokat és nem génkezelt. A tönkölyliszt ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék