Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Dr.chen ginseng panax extractum ampulla

Kiszerelés: 10x10 ml
Az ember legfõbb kincsének, az egészségének a megõrzését könnyíti meg a Changpai-hegyrõl származó, aranyat érõ ginsenggyökér. A Távol-Keleten már 5000 éve, Magyarországon pedig több mint egy évtize...

1 090 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 10x10 ml
Az ember legfõbb kincsének, az egészségének a megõrzését könnyíti meg a Changpai-hegyrõl származó, aranyat érõ ginsenggyökér. A Távol-Keleten már 5000 éve, Magyarországon pedig több mint egy évtizede alkalmazzák eredményesen mint csodás gyógynövény-elixírt. A távol-keleti népgyógyászat mindig elismerõen nyilatkozik a ginseng áldásos hatásairól.

Gyógyító erejét a ginsenosid-vegyületeknek köszönheti. Segít megõrizni a koncentráló képességet, a szellemi- és fizikai kitartást, a teljesítõképességet, csökkenti a fáradtságot, lassítja az öregedési folyamatot és energiával tölti fel a szervezetet; emellett erõsíti az immunrendszert és segít az impotencia, valamint a klimaxos tünetek legyõzésében. Kiváló a depresszió és a stressz ellen. Afrodiziákumként a legszélesebb körben ismert és elismert természetes gyógynövény.

Összetevõk: 9 éves vörös ginseng koncentrátum és méz

Alkalmazása: naponta, reggel és este önmagában fogyasztva, vagy teába keverve.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Az a vásárló aki ezt a terméket megvette, ezeket is megvette...

1 hasonló termék