Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Medi-fec székletvér ellenőrző teszt

Kiszerelés: 1 db
MEDI-FEC gyorsteszt
Rejtett emésztõrendszeri vérzések kimutatására szolgáló gyorsteszt.

A gyomor- és bélrendszeri vérzések következtében a tápcsatornába jutó, és a széklettel ürülõ v&eacut...

990 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 1 db
MEDI-FEC gyorsteszt
Rejtett emésztõrendszeri vérzések kimutatására szolgáló gyorsteszt.

A gyomor- és bélrendszeri vérzések következtében a tápcsatornába jutó, és a széklettel ürülõ vér nem minden esetben észlelhetõ vizuálisan. A gyomor- és bélrendszeri gyulladásoknál, és daganatos megbetegedéseknél rendkívül fontos jelzõ a székletvér megjelenése. A székletvér vizsgálata megelõzõ jelleggel is történhet szûrések alkalmával.

A vér kimutatására két módszer terjedt el: egy un. aspecifikus, húsmentes diétát igénylõ, állati vérre is érzékeny, ezért többször ismételendõ teszt, és egy korszerû, immunológiai teszt, ami a gyógyszertárakban MEDI-FEC néven kapható.

Ez utóbbi teszttel otthon is gyorsan, 10 perc alatt elvégezhetjük a vizsgálatot. A gyorsteszt zárt, higiénikus, és semmiféle elõdiétát nem igényel, állati eredetû étel elõzetes fogyasztása (csirkehús, sertéshús, stb.) a vizsgálatot nem befolyásolja. A vizsgálat elvégzése és kiértékelése rendkívül egyszerû: kevés székletmintát kell egy zárt, folyadékot tartalmazó fiolába helyezni, majd a folyadékból néhány cseppet egy tesztkazettára cseppenteni. Vér hiányában a teszt negatív-, jelenlétében pedig pozitív eredményt ad.

Magyar CE-regisztráció: HU/CA01/3140/04

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék