Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Naturhelix fülgyertya eukaliptusz 10 db

Kiszerelés: 10 db

A fülgyertya az ősi népcsoportok több ezer éves tapasztalatán alapuló népgyógyászati, természet-gyógyászati eszköz.

Alkalmazták, alkalmazzák Kínában, Tibetben, Indiában, Egyiptomban, használják az amerika...

2 890 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 10 db

A fülgyertya az ősi népcsoportok több ezer éves tapasztalatán alapuló népgyógyászati, természet-gyógyászati eszköz.

Alkalmazták, alkalmazzák Kínában, Tibetben, Indiában, Egyiptomban, használják az amerikai indiánok. (Egy példa napjainkból: az 1990-es években lezajlott tudományos expedíció során magyar kutatók az ősmagyarok közeli rokonait, a hanti népcsoportot látogatták meg. A látogatás során készült dokumentumfilm egy rövid részletében a hanti családfő a maga készítette fülgyertya segítségével gyógyítja kislányát. (Kocsis Tibor: A hanti sámán hagyatéka, 1998.)).

Milyen módon hat a fülgyertya?

A fül külső hallójáratába helyezett gyertya égése során hőhatás és enyhe vákuum keletkezik.
A hőhatás keringésjavító, az enyhe vákuum jótékonyan befolyásolja a betegség, rendellenesség, külső eredetű traumák, fertőzések folytán rosszul átjárhatóvá vált üregrendszert. Emellett a fülzsír fellazításában is segít. A fent leírtakon túl a fülgyertya működése stimulálja a külső hallójárat mélyén, a dobhártya közelében elhelyezkedő fülakupunktúrás pontokat, melyek egyéb módon alig elérhetők.
A fülgyertya égése közben a gyertya alsó részén a fülbe kilépő, kis mennyiségű füstgáz – illóolajgőz keverék (összetevői révén) szintén jótékony hatású. A fülgyertya, működése során – a természetgyógyászok, bioenergetikusok szerint – jótékonyan befolyásolja a kezelendő személy deformálódott bioenergetikai rendszerét, energiaképét.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék