Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Aromax légfrissítő spray euka-borsment

Kiszerelés: 20 ml
ANTIFLUENZA Légfrissítő spray koncentrátum fertőtlenítő hatású illóolajokkal
A betegségek terjedésének megakadályozásában és kezelésében a korszerű antibiotikumok és egyéb gyógyszerek mellett fontos szerep jut a...

1 590 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 20 ml
ANTIFLUENZA Légfrissítő spray koncentrátum fertőtlenítő hatású illóolajokkal
A betegségek terjedésének megakadályozásában és kezelésében a korszerű antibiotikumok és egyéb gyógyszerek mellett fontos szerep jut azoknak az illóolajoknak, melyeknek nyákoldó, köptető és légzéskönnyítő tulajdonságain kívül különböző erősségű antivirális és antibakteriális hatásait tudományos kísérletekkel is igazolták. Az említett hatásokkal bíró illóolajok gyakori alkotórészei a különböző nyákoldó, légzéskönnyítő és egyéb, légúti panaszok kezelésére ajánlott mellkasi krémeknek, inhalálószereknek és egyéb készítményeknek.
Az illóolajokat párologtatás, inhalálás, gyógyfürdők és légzéskönnyítő mellkasi krémek formájában is ajánlják légúti megbetegedések megelőzésére és kiegészítő kezelésére, de vannak tudományos közlemények arról is, hogy kórházak légterének frissítésére és szagtalanítására is használják azokat.
A légúti fertőzések esetén betartandó higiéniás ajánlások között szerepel a gyakori kézmosás, a lakószobák, munkahelyek és egyéb helyiségek gyakori szellőztetése. Ezen ajánlások betartása mellett hasznos, ha a különböző helyiségek levegőjének frissítésére és illatosítására olyan illóolajos légfrissítőket használunk, melyek fertőtlenítő és egyéb, a légúti kórokozók szaporodását gátló hatású illóolajokat tartalmaznak.

Az ANTINTIFLUENZA légfrissítő keverékekben felhasznált illóolajok természetes eredetűek és kiváló minőségűek (gyógyszerkönyvi és egyéb előírásoknak megfelelőek). Szakirodalmi adatok valamennyi, a keverékekben felhasznált illóolaj esetében igazolják, hogy azok vagy összetevőik egyes légúti megbetegedéseket okozó kórokozókkal szemben fertőtlenítő és különböző mértékű szaporodást gátló hatással rendelkeznek.

A felhasználás módja
A szórófejes üveget függőlegesen tartva permetezze a keveréket a légtérbe. Támpontként 15-20 légköbméterre 1 fújásnyi (permetezésnyi) illóolaj keverék levegőbe juttatását javasoljuk.

ANTIFLUENZA Eukaliptusz-Borsosmenta-Kakukkfű
Eukaliptuszra jellemző, friss illatú keverék; munkahelyek, dolgozószobák levegőjének frissítésére ajánljuk.
Összetevők: eukaliptusz-, borsosmenta- és kakukkfűolaj, etil-alkohol (96 %-os)

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék