Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Chlorhexamed antibakteriális szájöblítő

Kiszerelés: 200 ml
A chlorhexamed oldat olyan gyorsan és megbízhatóan ható, széles spektrumú antibakteriális és gombaellenes hatással rendelkezõ szájöblítõ, amely elsõsorban a szájüreg és a torok bakteriális eredetû gyulladásainak ...

990 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 200 ml
A chlorhexamed oldat olyan gyorsan és megbízhatóan ható, széles spektrumú antibakteriális és gombaellenes hatással rendelkezõ szájöblítõ, amely elsõsorban a szájüreg és a torok bakteriális eredetû gyulladásainak kezelésére ajánlott.

A Chlorhexamed különlegessége, hogy a szájüregben tartósan kötõdik a szájnyálkahártya és a fogak felszínéhez, ezáltal hatása hosszú ideig érvényesül.

A Chlorhexamed hatásos a ínygulladás, szájnyálkahártya gyulladása és a protézis alatti gyulladás gyógyításában, ugynakkor alkalmazható a torok és garatgyulladás kiegészítõ kezelésére is. Olyan esetekben, amikor a fogmosás akadályozott álcsonttörés, kézsérülés stb. - miatt a Chlorhexamed biztosítja a megfelelõ szájhigiéniát és gátolja a kellemetlen szájszag kialakulását. Fogorvosi mûtétek, beavatkozások elõtt és után a bakteriális csíraszámot csökkentõ hatásával segít a gyulladásos megbetegedések elkerülésében.

Folyamatosan, hosszabb ideig csak orvosi vagy fogorvosi felügyelet mellett lehet alkalmazni.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék