Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Dabur herbal fogkrém basil /kék/

Kiszerelés: 100 ml
Bazsalikomot is tartalmazó, gyógynövényes fogkrém. Frissítõ, gyulladáscsökkentõ, fertõtlenítõ hatású. A fogakat dús, tömör habja kiválóan tisztítja. Fluort nem tartalmaz. Csökkenti a fogínyvérz&ea...

Csökkentett ár ! -20% 1 272 Ft‎ áfával

helyett 1 590 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 100 ml
Bazsalikomot is tartalmazó, gyógynövényes fogkrém. Frissítõ, gyulladáscsökkentõ, fertõtlenítõ hatású. A fogakat dús, tömör habja kiválóan tisztítja. Fluort nem tartalmaz. Csökkenti a fogínyvérzést.

Dabur gyógynövényes fogkrém fluort nem tartalmaz, viszont a természetes anyagok és a 19 gyógynövény kivonata biztosítja a fogíny ápolását, gyulladásoktól való megóvását, a fogkõ eltávolítását és a friss leheletet.
A fogkrém természetes kalciumot tartalmaz, amely a dús habképzõdés következtében jól tisztítja a fogakat, egészen a fogínyig. A gyógynövénykivonatok fertõtlenítõ hatásúak, megfelelõ fogkefehasználattal pedig teljesen eltávolítható segítségükkel a fogkõ. A fogkrém természetes alapanyagai kiválóan alkalmasak a különbözõ fogínybetegségek, pl. fogínygyulladás és -vérzés megelõzésére és kezelésére. A fluormentes fogkrémet kisgyermekek és fluorra érzékenyek is használhatják. A termék tartósítószert és mesterséges színezõ-, illetve ízesítõ anyagokat nem tartalmaz.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék