Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Herzéria ampulla 5 db

Kiszerelés: 5 db
A hajhullás gátlására, a haj kondíciójának javítására
Széles körű kísérletek és gyakorlati eredmények bel- és külföldön bizonyították, hogy a Herzéria a hajhullást rövid időn bel&uum...

1 090 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 5 db
A hajhullás gátlására, a haj kondíciójának javítására
Széles körű kísérletek és gyakorlati eredmények bel- és külföldön bizonyították, hogy a Herzéria a hajhullást rövid időn belül megszünteti, és rendszeres alkalmazása mellett annak újra kialakulását meggátolja.

Tudományosan igazolt megállapítás, hogy az egészséges fejbőrön a hajállomány rendszeresen, folyamatosan megújul. A haj növekszik és élettartama betöltésével (4-6 év) ugyanolyan minőségű, erős és egészséges haj pótolja a kihullottat. E ritmus félbeszakítása korai hajhullást eredményez és végső esetben kopaszodást okoz.


A Herzéria hatóanyagai biztosítják a haj újjáéledésének legrövidebb időn belüli helyreállítását és fenntartását. A gyors ütemű hajvesztés után mutatkozó finom, gyönge és vékony szálú haj rövidesen ismét egészségesen és erőteljesen növekszik.
A Herzéria a bőrgyógyászati vizsgálatok alapján a legmakacsabb, sőt a hosszú évekig tartó korpásodási és fejbőrviszketési esetekben is biztos eredménnyel éreztette hatását - már 3-4 használat után a tünetek enyhültek, majd teljesen megszűntek.
A Herzéria rendszeres alkalmazása során sem szárad ki a fejbőr, a mirigyek működését optimális szinten tartja.
A Herzéria megbízhatóan hat- száraz, töredezett, gyenge és fénytelen hajra. A tartós hullámtól fáradt, a naptól kiszívott élettelen haj is visszanyeri szépségét.
A Herzéria erősíti a hajtövet, vékony szálú, ritka hajnál háromszoros sűrűséget is eredményezhet.
A Herzéria alkalmazását minden eredetű hajkárosodás esetén érdemes kipróbálni. Tartós hullámosítás és festés előtt különösen ajánlott.

A Herzéria hajápoló ampulla összetevői:
Bojtorjángyökér-kivonat: illóolajat, inulint, keserűanyagokat tartalmaz, ásványi anyagokban gazdag. Kiválóan alkalmas a hajhullás csökkentésére, zsíros fejbőr kezelésére.

Csalánlevél-kivonat: fokozza a fejbőr és a hajhagymák vérellátását, gátolja a hajhullást, növeli a hajhagymák ellenállóképességét.

Körömvirág-kivonat: hámosító hatású, elősegíti a szöveti regenerációt.

Mustármag-kivonat: fokozza a fejbőr és a hajhagymák vérellátását, gátolja a hajhullást, növeli a hajhagymák ellenállóképességét.

Tartalmaz még olívaolajat, méhpempőt, mézet, amelyekben a haj kondíciójának megőrzéséhez fontos fehérjék, vitaminok találhatóak.

Dr. Ihász Judit bőrgyógyász és kozmetológus által 305 esetben végzett vizsgálat szerint a kiterjedt hajhullás, a foltos kopaszodás és a száraz szeborreás fejbőrgyulladással jelentkező betegeknél a gyógyszeres kúra kiegészítéseként előnyösen alkalmazható a Herzéria.
A kiterjedt, diffúz hajhullásban szenvedők reagáltak legjobban a kezelésre, 132 estből 113 betegnél megindult a hajnövekedés.
Minden beteg beszámolt a haj könnyebb kezelhetőségéről, - fésülhetőbb lett, a hajszálak fényesebbé, csillogóbbá váltak.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék