Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Dermipsor sampon pszoriázisos fejre

Kiszerelés: 100 ml
Sokan szenvednek visszatérõ erõs korpásodástól, kellemetlen viszketéstõl, hajhullástól, vörös fejfoltoktól, pszoriázistól, pikkelyesen hámló fejbõrtõl, vagy állandó hajzsírosodástól. A DERMI...

3 090 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 100 ml
Sokan szenvednek visszatérõ erõs korpásodástól, kellemetlen viszketéstõl, hajhullástól, vörös fejfoltoktól, pszoriázistól, pikkelyesen hámló fejbõrtõl, vagy állandó hajzsírosodástól. A DERMIPSOR krémsampon egy különleges értékû sampon, mivel használatának elsõdleges célja egyrészt az érzékeny fejbõr, másrészt a pszoriázisos és korpás (szeborreás) fejbõr hatékony tisztítása.

A DERMIPSOR krémsampon 21 aktív hatóanyagot tartalmaz zsíros közegben. A hatóanyagok közül a szabadalommal védett DERMIPSOR-COMPLEX-CARE valamint a különleges, kationokban gazdag só keverék, alkalmas a fejbõrön lévõ pszoriázis tüneteinek gyors enyhítésére és megszüntetésére.

A sampon baktericid hatóanyaga a nagy biológiai értékû, speciálisan tisztított propolisz, amely rendkívül eredményes módon alkalmazható a fejbõrön megtelepedett, és a korpásodást (seborrhea) kiváltó kórokozókkal szemben.

A sampon már néhány heti használat alatt, kitakarítja a korpát, a hámló felületeket, kitisztítja a pólusokat, megszünteti a vörös foltokat, újra életre kelti a fejbõrt, vitaminokkal és gyógynövény-hatóanyagokkal tölti fel a hajhagymákat, serkentve ezek mûködését.

Fontos! A krémsampon speciális összetétele biztosítja, hogy a felületaktív anyagok okozta zsírvesztést, a fejmosás során ½visszapótolja½, ezáltal megakadályozza a fejbõr és a haj kiszáradását. A sampon hatóanyagai természetes eredetûek, nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, kátrányt vagy szteroidot.

A DERMIPSOR krémsampont napi rendszerességgel használhatja.

A készítmény pH értéke 5.5.

A DERMIPSOR krémsampon klinikai vizsgálatait nemzetközi normák szerint a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Bõrgyógyászati Klinikája végezte. A vizsgálatsorozatban résztvevõk 85%-ánál jelentõs javulás volt tapasztalható már az elsõ hét végére, a tünetek látható és érezhetõ módon kezdtek elmúlni.

A DERMIPSOR krémsampont javasolt legalább heti 2-4-szer használni a problémás idõszakban. Ha a problémák késõbb visszatérnének, akkor megoldásukra a termék újra eredményesen alkalmazható. A problémák megelõzésének céljából akár napi vagy heti rendszerességgel alkalmazható.

A sampon koncentrált hatóanyagai csak akkor fejtik ki optimálisan hatásukat, ha a fejmosás során maradéktalanul betartja a használati útmutatóban leírtakat. Ekkor a haj kellemes állagú és jól fésülhetõ lesz. Ezért használat elõtt, - különösen, ha az Ön haja hosszabb illetve dúsabb - kérjük alaposan tanulmányozza át az alábbi hajmosási útmutatót, ezáltal érve el a tökéletes hatást.

Hogyan használjuk a terméket?
A DERMIPSOR krémsampon a hatóanyagokat nagyon koncentráltan és zsíroldékony közegben tartalmazza, ennek következtében a habképzõdés mechanizmusa eltér a hagyományos samponokétól, mivel jóval több vizet és alaposabb hajmosást igényel.

1.A hajat nagyon alaposan, bõ vízzel, egészen a haj tövéig nedvesítse be.
2.Kb. 5-8 ml DERMIPSOR krémsampont alaposan dörzsöljön be a hajába, majd folyamatos mosás közben fokozatosan a kezével annyi vizet vigyen hajára, hogy dús hab képzodjön.
3.Hagyja hatni a szert a fején kb. 3-4 percig. Ezután alaposan, bo vízzel öblítse le a sampont.
4.Ha az Ön haja hosszabb vagy dúsabb az átlagosnál, illetve erosen szennyezett, akkor egyes esetekben elso mosásra nem képzodik kello mennyiségu hab. Nem megfelelo habképzodés esetén az elso adag sampont alaposan öblítse le, és a fent leírt módon, kissé nagyobb sampon mennyiséggel ismételje meg a hajmosást. A napi gyakorlatban hamarosan kialakul az Ön számára optimális mennyiség.
5.A DERMIPSOR krémsampon rendszeres hajmosásra is alkalmas, sot kimondottan ajánlott, mert a hajat és a fejbõrt nem szárítja ki! Tetszoleges további hajformázók (hajbalzsam, hab, lakk) alkalmazhatók a hajmosás után.
6.A DERMIPSOR krémsampon szükség esetén folyékony szappan, illetve tus- fürdo-szeruen is alkalmazható a testfelület egyéb részén jelentkezo hasonló tünetek megjelenésekor, az adott testfelület tisztítására, ápolására.

Összetétel:
Sodium Laureth Sulfate, Aqua, Glycerin, Theobroma cacao, Urea, Dermipsor-Complex-Care, Cocamidopropyl Betain, Sókeverék, Cocamide DEA, Cera alba, , Zea mays, Propolis cera, Panthenol, Tocopherol, Thymus vulgaris, Citrus limonum, Melaleuca alternifolia, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Methylparaben.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék