Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Nogrey lotion

Kiszerelés: 200 ml
A Nogrey Lotion természetesen fiatalosabbá változtatja megjelenését mintegy két-három hét alatt. Az õsz hajszálak árnyalatról árnyalatra sötétedve nyerik el a kívánt színt. Nem hajfesték, ezért azoknak a f&...

3 490 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 200 ml
A Nogrey Lotion természetesen fiatalosabbá változtatja megjelenését mintegy két-három hét alatt. Az õsz hajszálak árnyalatról árnyalatra sötétedve nyerik el a kívánt színt. Nem hajfesték, ezért azoknak a férfiaknak is ajánljuk, akik nem szeretnék, ha környezetük meglepõdne természetellenes hajszínük láttán. A sienai tudósok által kifejlesztett termék már Európa több országában kapható, hölgyek és férfiak egyaránt örömmel használják.
Hogyan használjuk?

Alaposan fel kell rázni a folyadékot minden használat elõtt!
Az elsõ kezelés elõtt alaposan mossa és szárítsa meg a haját. Hajmosáshoz sampont ajánlunk amely nem tartalmaz balzsamot. Ne használjon egyéb kondícionálót vagy rögzítõt sem a Nogrey elõtt, mert nem tudna beszívódni. A NOGREY Lotion-t mindig csak száraz hajra használja. A folyadékot finoman masszírozza a kezelendõ õsz hajszálakra, majd a haj átfésülésével oszlassa el egyenletesen. Ezt ismételje meg 2-3 héten át naponta, ameddig az Ön haja el nem éri eredeti, természetes színét.
A hajszálak vastagsága és szerkezete befolyásolja a visszaszínezõdés gyorsaságát, ezért ez egyénenként különbözõ, de általában három hetet vesz igénybe.
Miután a haj elérte természetes színét, a NOGREY Lotion-t elegendõ a haj tövére kenni heti 1-2 alkalommal. Az elsõ 2-3 hét alatt hetente csak kétszer mosson hajat. Amikor elérte az eredeti hajszint, ez a megkötés megszûnik.
Ha meg akar õrizni egy-egy õsz tincset úgy hagyja ki azt a kezelés során. A NOGREY Lotion nem okoz hirtelen változást, de 2-3 héten belül érzékelni fogja, mennyivel fiatalosabbnak látszik a megjelenése.

Ha a hajfestésrõl át akar térni a NOGREY Lotion használatára, a következõ festés helyett a lenõtt részt már NOGREY Lotion-nel kezelje, de várjon legalább hat hetet.

A NOGREY nem színezi sem a bõrt, sem a ruhát. A NOGREY használata nem roncsolja a hajat, a szer által tartalmazott keratin és kondicionálók révén ápoló hatású, megszünteti a korpásodást, gátolja a haj kiszáradását, csökkenti a hajhullást. Egy évre elegendõ kb. 3-4 flakon.
A termék felbontás után 12 hónapig felhasználható.
Ne használja sérült bõrfelületre! Ne használja szakállra, bajuszra vagy szemöldökre! Minden használat után mosson kezet! Szembe ne kerüljön! Ha mégis belecsöppent, öblítse ki vízzel! Gyermekek elõl elzárva tartandó!

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék