Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Mamma rosa bio almaecet

Kiszerelés: 300 ml
A természetes és értékes almaecet hazai termesztésû almából készült, aroma, színezék és tartósítószer hozzáadása nélkül.

Terápiás és védõ tulajdonságai miatt az al...

790 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 300 ml
A természetes és értékes almaecet hazai termesztésû almából készült, aroma, színezék és tartósítószer hozzáadása nélkül.

Terápiás és védõ tulajdonságai miatt az almaecet sikeresen alkalmazható számos egészségügyi problémánál. Pektint tartalmaz, amely csökkenti a vér koleszterinszínjét, valamint tartalmaz 19 -féle ásványi anyagot nátriummal, káliummal, magnéziummal, foszforral, kalciummal és vassal együtt. Az almaecet 93 -féle hasznos anyagot tartalmaz. Az emberek többségének a súlyfelesleg a testi problémák mellett lelki tüneteket is okoz.


Az ALMAECET javallott az EGÉSZSÉGES FOGYÁSHOZ. Az almaecet biztosítja a természetes karcsúságot.

Az almaecet megnyitja a zsírsejteket, átadva a zsírt a vérnek, amivel serkenti a zsírréteg csökkenését, eltávolítását, illetve energiává alakítását. Az almaecet sikeresen bontja le a zsírokat már a belekben, a telítettség érzetét keltve. Rendezi a bélflórát, mert savtartalmával sikeresen megöli a káros baktériumokat - fiziológiailag tisztítva a beleket. Emellett serkenti az emésztést, a zsiradék kisebb mennyisége megemésztõdik, a maradék pedig sikeresen távozik.


Az almaecet az említett ballaszt anyagokkal különösen fontos a cukorbetegeknél, mert kihat a vér cukorszintjének stabilizálására: az anyagcsere erõteljesebb, így a bevitt kalóriák gyorsabban elégnek, a mérgek és a lerakódások gyorsabban kiválasztódnak a sejtekbõl.

Méregtelenítõ hatása folyamatosan jelen van. Mivel serkenti a pH- savakat, amelyekben nem szaporodhatnak a mikroorganizmusok, biztos õre a szájüreg nyálkahártyájának.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Az a vásárló aki ezt a terméket megvette, ezeket is megvette...

1 hasonló termék