Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Skin-cap spray 100 ml

Kiszerelés: 100 ml
Brünk túlzott igénybevétel esetén az ers ingerekre (napfény, szél, hideg/meleg leveg, öröklött adottságok, nem megfelel brápolás, fertzések), hámlás, viszketés, fokozott allergia hajlam, brgyulladás formájában válas...

6 590 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 100 ml
Brünk túlzott igénybevétel esetén az ers ingerekre (napfény, szél, hideg/meleg leveg, öröklött adottságok, nem megfelel brápolás, fertzések), hámlás, viszketés, fokozott allergia hajlam, brgyulladás formájában válaszolhat.

Skin-Cap A MEGOLDÁS az ekcéma, seborrhea, psoriázis tüneteinek hatékony kezelésére.

A SKIN-CAP termékcsalád elnyei
1. Gyors, eredményes hatás.
2. Nincsenek súlyos mellékhatásokat okozó hatóanyagok (kortikoszteroidok sejtnövekedést-, osztódást gátló szerek).
3. Mellékhatások minimális elfordulása (nem kívánt hatások az összetevk valamelyike iránti túlérzékenység esetén alakulhat ki)
4. Szagtalan, színtelen, nem hagy foltot.


Az ekcéma küls vagy bels okok miatt kialakuló makacs brgyulladás. A túlérzékenységi reakciót toxikus anyag, irritáló fizikai, mechanikai hatás vagy vegyianyag-érzékenység válthatja ki.


A seborrhea kialakulásában a faggyúmirigyek öröklött hajlam révén meghatározott túlműködése a dönt, mely leginkább a hajas fejbrön keletkezik. Enyhe formája a fejbr korpásodása. Kezelésükre a hajas fejbrön heti 2-3 alkalommal speciális samponokat kell alkalmazni.


A pszoriázis (pikkelysömör) az egyik leggyakoribb brbetegség. Kialakulásában szerepet játszhat a stressz, vírusos-, bakteriális-, gombás fertzés, netán szövdménye lehet izületi gyulladás is. Állandó kísérje a viszketés, brfájdalom, akut esetekben az ers hámlás. A betegség ma még nem gyógyítható, csak tünetmentesíthet.


A brön megjelenhetnek gombás fertzések is, a legfelszínesebb gombás fertzés a pityriasis vesicolor. A felstesten kerek, finoman hámló apró, néhol összefolyó barnás foltokat okoz. Jellegzetessége, hogy napozáskor a fertzött területeken nem képzdik pigment, az elpusztult gombatelepek helyén fehér foltok láthatók.


A brbetegségek kezelésére, tüneteinek enyhítésére számos lehetség van metotrexát (a pikkelysömör súlyos formáinak kezelésére), cyclosporin, retinoidok, kortikoszteroidok, vagy a fényterápia (PUVA-kezelés). Ezek a kezelések azonban sok, és egyes esetekben súlyos mellékhatásokkal járhatnak (csontvel-, vese-, májkárosodás, brrák veszélyének fokozása).


A SKIN-CAP olyan klinikailag tesztelt termékcsalád, melynél ezek a mellékhatások nem lépnek fel és a fent említett betegségek hatékony kezelésére szolgál a test bármely felületén.
Egyedisége összetevőiben rejlik. Az aktivált cink-pyrithion gomba-, és baktériumellenes hatással rendelkezik, eredményesen meggátolja a hámlást, illetve a korpaképzdést. Élesztgomba (Pityrosporum) által okozott korpás brgyulladás seborrhoeás dermatitiszek (fejbr, arc, törzs) valamint pityriasis vesicolor (gombás fertzés) esetén a tünetek – korpásodás, viszketés - gyors megszüntetésére alkalmazható.


A termékcsalád négy tagjának (spray, krém, sampon, tusfürdő) használatával már az els hét után láthatók az eredmények. Az alkalmazás ideje 4 hét. A beteg brterületek a 14-20 nap után már jelentsen javulnak és tisztulnak. A tünetek eltűnése után is ajánlott 1-2 hétig a kezelés folytatása. A kezelés kiegészítésére ajánljuk a hab- és tusfürdt, a psoriazisos hajlamot mutató br mindennapos tisztítására.

SKIN-CAP KRÉM magas nedvességtartalma miatt alkalmas a nagyon száraz, felrepedezett, psoriázisos br kezelésére. Alkalmazza naponta 2x az érintett brfelületen.
SKIN-CAP SPRAY a termékcsalád leghatásosabb tagja. Elnye a gyors és egyszerű használat. Alkalmazza naponta 2x az érintett brfelületen. Applikátora segítségével a problémásabb testrészekre (fejbr) is felvihet.
SKIN-CAP SAMPON alkalmas a beteg fejbr kezelésére korpa, seborrhoea esetén. Csökkenti a viszketést és a hámlást, természetes úton nedvesíti a fejbrt, kiküszöböli a zsírosodást. A sampon menthol tartalma hűsíti a fejbrt. Alkalmazza hetente 2-3 alkalommal a megfelel hatás eléréséhez hagyja a sampont 5 percig a hajon, és csak utána öblítse le.
SKIN-CAP HAB- és TUSFÜRD a psoriazisos hajlamot mutató br mindennapos tisztítására.


Ha tünetei néhány hetes kezelés után nem javulnak feltétlenül forduljon orvoshoz!
A SKIN CAP termékcsaládot vény nélkül megvásárolhatja a gyógyszertárakban vagy a gyógynövényszaküzletekben.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék