Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Könyv: csíra abc

Kiszerelés: 1 db
A csírák a fűszerekhez hasonlóan változatos ízvilággal rendelkeznek. Találunk közöttük lágy, markáns, pikáns, és kifejezetten csípős ízűeket is. Ez teszi őket alkalmassá már magukban is a legváltozatosabb felhasznál&aa...

1 890 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 1 db
A csírák a fűszerekhez hasonlóan változatos ízvilággal rendelkeznek. Találunk közöttük lágy, markáns, pikáns, és kifejezetten csípős ízűeket is. Ez teszi őket alkalmassá már magukban is a legváltozatosabb felhasználásra. Nem kell hozzá konyhaművésznek lenni, hogy látványos finomságokat alkossunk belőlük.
A csíráztatás módszere egyszerű, hiszen csak locsolnunk kell a magot. A mag meg szép csöndben teszi a dolgát: nő és termeli az egészségünket óvó anyagok tucatjait. Ez az egész egyszerű, kézenfekvő és nincs benne semmi misztikus. Ezért is gondolják egyesek úgy, hogy ez nem nyújthat segítséget bajainkra, hiszen túlbonyolított világunkban csak a bonyolult és misztikus megoldás lehet "a megoldás". Pedig a csírák "természetfeletti" ereje pont természetes egyszerűségükben rejlik.
Tudta, hogy mind a kilenc esszenciális aminosav megtalálható a csírázó magocskák többségében, mely életben maradásunkhoz nélkülözhetetlen? Ráadásul egyes magokban oly ideális arányban mely tökéletes számunkra.
Gondolta volna, hogy a gabonából kisarjadó gabonafű ß-karotin tartalma elérheti az eredeti érték 400-750 szeresét is? Mindez párcsepp víznek, napfénynek és a magocska "ösztöneinek" következménye.
Megtudhat sok ehhez hasonló érdekességet és Mindent, amit a csíráztatásról tudni érdemes.
- Mit, miért, hogyan, mikor és miben csíráztassunk?
- Milyen biokémiai változások mennek végbe csírázáskor?
- Hogyan fogyaszthatók a csírák és milyen jótékony élettani hatásaik vannak?
Az első magyar nyelvű mű, mely az egész témát átöleli, hiteles, naprakész számadatokat tartalmaz és laikusok számára is érthető nyelven íródott. Igazi ABC-s könyv.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék