Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Dietet-in tabletta 40 db

Kiszerelés: 40 db
A DIETET-IN tabletta szedésével

- a szénhidrát anyagcsere egyensúlyi állapotának fenntartása segíthetõ,

- a fogyókúrák során jelentkezõ speciális vitamin- és nyomelemhiánymegelõzhetõ,
...

1 190 Ft‎ áfával

Kiszerelés: 40 db
A DIETET-IN tabletta szedésével

- a szénhidrát anyagcsere egyensúlyi állapotának fenntartása segíthetõ,

- a fogyókúrák során jelentkezõ speciális vitamin- és nyomelemhiánymegelõzhetõ,

- a súlycsökkentõ diéták eredményessége segíthetõ,

- a fogyókúrázók életminõsége javítható.

A speciális vitamin- és nyomelempótlás segíti aszénhidrát-anyagcsere egyensúlyi állapotának fenntartását, a nyomelem- ésvitaminhiány okozta mellékhatások megelõzését illetve súlyosságuk csökkentését, a testtömeg zsír / izom arányának javítását.

A cukorbetegség megelõzésében illetve kezelésében nagyjelentõségû a megfelelõen összeállított diéta, amelynek része az optimálisnyomelem- és vitaminpótlás. Különösen azon

komponensek érdemelnek figyelmet, amelyek hiányacukorbetegség-szerû állapotot hozhatnak létre, illetve amelyek fokozottkiürülése észlelhetõ a cukorbetegeknél. A tartósan fogyókúrázóknál gyakranfellép speciális vitamin- és nyomelemhiány. Fontos, hogy minden esetben anyomelem- és a vitaminpótlás célzott, a szervezet igényéhez igazodó legyen.

Mik a DIETET-IN tablettahatóanyagai?A készítmény hatóanyagai: 50 µg króm (chromium), 1 mgmangán(manganum), 5 mg cink(zincum) és 7 mg nikotinsavamid (nicotinamidum)tablettánként.

Mit tartalmaz még a készítmény?

A készítmény segédanyagai: polyvidon, laktóz (tejcukor), kukorica-keményítõ, magnézium-sztearát, kolloid szilicium-dioxid, talkum.

Mit kell tudnia a kezelésmegkezdése elõtt?

A DIETET-IN tabletta szedése a korábban beállított terápiátés diétát nem helyettesíti.

A króm (létfontosságú nyomelem) hiányában fokozódik acukorbetegség kialakulásának a veszélye és fordítva: a betegség fennállásakornövekszik a szervezet króm igénye. A nikotinsavamiddal együtt alkotja acukoranyagcsere egyik ismert szabályzó faktorát az ún. Glükóz ToleranciaFaktor-t.

A mangán (nélkülözhetetlen nyomelem) számos, a sejtanyagcseréjében szerepet játszó enzim alkotórésze. Hiánya esetén egyeséletfunkciók, így például a cukorlebontás lelassul.

A cink (esszenciális nyomelem): a cukorbetegektöbbségénél jellemzõen alacsony a szervezet cink ellátottsága, pedig aszövõdmények elleni hatékony védelemhez a cink jelenléte elengedhetetlen

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

1 hasonló termék