Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Szállítási feltételek

 SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

SZÁLLÍTÁS DÍJA FUTÁRSZOLGÁLATTAL

        1 Ft - 30.000 Ft: 1.500 Ft
    30.000 Ft felett - INGYENES!  

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL CÍME: 1025 Bp. Lövőház u. 19. (Mammut üzletház mellett)
A fenti címen egy partnerünk üzlete található (Ajándékpolc - www.ajandekpolc.hu) ahol a BioBrigád.hu megrendeléseit át lehet venni. Kérünk minden vásárlónakat, hogy pontos összeggel
vegyék át a személyes megrendeléseket. 

Nyitvatartás:
Hétfő - Szombat: 10-19,
            Vasárnap: zárva 

 

Webáruházunkban megtalálható termékek nagy részét raktárkészletünkből a megrendelés visszaigazolását követő 2-5 munkanapon belül szállítjuk (előrefizetés esetén a megérkezett befizetéstől számítandó). Készleteinket meghaladó vagy raktáron nem lévő termékeink rendelésének teljesítési határideje 1-4 hét. Visszaigazolásunkban (nem az automata visszaigazolásban) pontos információkat küldünk a megrendelt termékek várható szállítási idejéről, körülményeiről.

 

Amennyiben a keresett termék nincs hazai raktárban, abban az esetben a szállítási határidők hosszabbodhatnak.
Részletes információt a kapcsolat@biobrigad.hu emailcímen kérhetnek.  

 

Mivel webáruházunk a GLS Csomagküldő Szolgálattal juttatjuk el termékeinket a Vevőkhoz. A Magyar Köztársaság Gazdasági és Közlekedési Minisztériumának Engedélyezési és Közigazgatási Hivatala (Belkereskedelmi és Idegenforgalmi Főosztály) által kiadott határozat szerint a GLS Csomagküldő Szolgálat  a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet folytathat.

 

Amennyiben a futár a terméket nem tudja átadni, értesítést hagy, amelyen szereplő telefonszámon a Vevő a termék utólagos átvételének lehetőségéről érdeklődhet. Sikertelen kézbesítés esetén a Csomagküldő Szolgálat az újra egyeztett időpontban megkísérli az átadást, ennek költségét cégünk vállalja.

Az át nem vett csomagok szállítási költségeit és minden károkozást a megrendelőre terhelünk, melyet jogi úton érvényesítünk.

 

CSOMAGOLÁS MÓDJA

A termékek kétrétegű hullámkarton dobozba csomagolva kerülnek szállításra, amelyben még a termékeken kívül térkitöltő anyag is található, mely papír alapanyagú és célja a mechanikai sérülésektől való védelem. A csomagban egy lezárt papírborítékban található a számlalevél.

A törékeny termékeket légpárnás fóliába csomagolva szállítjuk. Ha ennek ellenére a szállítás során sérül, a Csomagküldő Szolgálat futárával való jegyzőkönyv felvétele után Ügyfélszolgálatunkon is szükséges jelezni.

A rendelt termékektől függően a lehető legkisebb méretű és legpraktikusabb csomagolásra törekszünk, de adott esetben csak több csomagban történő szállítás lehetséges. Ennek részleteiről a visszaigazolásban található információ.