Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Hírlevél

Garanciális feltételek


GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

A 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet alapján a webáruházunkban található bizonyos termékekre garanciát vállalunk, melynek részletei az adott termék leírásánál olvashatók.

Utólag nem áll módunkban törött terméket visszacserélni, ezért kérjük, törékeny termék rendelésekor még a futár jelenlétében győződjön meg arról, hogy a termék épségben megérkezett Önhöz. Ha valamelyik termék vagy annak alkatrésze a kiszállítás során sérült, kérjük, az egész csomagot küldje vissza a futárral és jelezze ezt felénk telefonon vagy emailben. A 8 napos cseregarancia nem vonatkozik a törékeny termékekre.


Egyéb termékek garanciája:

A webáruházunkban megtalálható garanciális termékekre saját gyári garanciával, részletes információkat tartalmazó garancialevéllel kerülnek Vevőinkhez. Az adott termék garanciája a garancialevélen megtalálható időintervallumon belül érvényesíthető. A termékek rendeltetésszerű, biztonságos használatról a termékleírásban találhat információkat. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó károkra nem vonatkozik garancia. A jótállási igény érvényesítésénél a javítatlan, sértetlen jótállási jegyre, a kifizetést igazoló eredeti bizonylatra, a termék dobozára és minden egyéb alkatrészére szükség van; ezek utólagos pótlására nincs lehetőség. A garanciális ügyintézéshez kapcsolódó minden szállítási költség a Vevőt terheli.


Biztonsági utasítások:
- figyelmesen olvassa el a termékleírást, használati útmutatót, és kizárólag annak megfelelően használja,
- sérült terméket ne használjon, a termék épségét használat előtt rendszeresen ellenőrizze,